Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης το 1996 με πανελλήνιες εξετάσεις. Αποφόιτησε το 2002 με βαθμό πτυχίου ‘’λίαν καλώς’’. Αφού εκτέλεσε τα καθήκοντά του ως αγροτικός ιατρός στο Βενιζέλειο Π.Γ.Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης και στο Κέντρο Υγείας Μοιρών του νομού Ηρακλείου Κρήτης, απετέλεσε βασικό μέλος του προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ της Κοινωνικής Υπηρεσίας του ΠΕΣΥ Ηρακλείου Κρήτης και ανέλαβε καθήκοντα ιατρού στο Κ.Υ. Ανωγείων του Νομού Ρεθύμνης, στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Συμμετείχε στη διοργάνωση ΑΘΗΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2004 ως ιατρός του σταδίου του Ελληνικού.

Τον Φεβρουάριο του 2004 διετέλεσε εσωτερικός βοηθός στο χειρουργικό τμήμα του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας ενώ τον Ιανουάριο του 2004 διετέλεσε εσωτερικός Βοηθός στη Β’Χειρουργική κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Το 2005 ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην Ορθοπαιδική στη Β’ Ορθοπαιδική Κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, την οποία ολοκλήρωσε το 2010. Η συγκεκριμένη κλινική εξειδικεύεται στις Αρθροσκοπικές Επεμβάσεις γόνατος, ώμου, ισχίου και ποδοκνημικής και είναι πιστοποιημένη από το υπουργείο υγείας ως Κλινική Αθλητιατρικής και Αθλητικών Κακώσεων. Εξειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Παίδων στη Β’ Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Π.&Α. Κυριακού στην οποία και εργάστηκε για ένα έτος. Εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Μικροχειρουργικής και Άκρας χειρός του νοσοκομείου ΚΑΤ αλλά και στην Νευροχειρουργική Κλινική του ΝΙΜΙΤΣ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Από το 2010 είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, με ενεργό συμμετοχή στην εκπαιδευτική και επιστημονική δραστηριότητα της Β’Ορθοπαιδικής Κλινικής.

Το 2011 ανέλαβε ως Επιμελητής της Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ευρωκλινικής Αθηνων. Επιπλέον είναι Μέλος της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρίας (ΕΑΕ) .

Από 1/1/2015 κατέχει τη θέση του Ορθοπαιδικού Συμβούλου στο Ωνάσσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Επίσης από 2/1/2016 είναι επικεφαλής της Ομάδας Αθλητικών Κακώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στην Κλινική Περιστερίου.

Το κύριο ενδιαφέρον του είναι η αρθροσκοπική χειρουργική και ιδιαίτερα η αρθροσκοπική χειρουργική γόνατος και ώμου στην οποία έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής πρακτικής του, καθώς και η επανορθωτική χειρουργική γόνατος και ισχίου και η μικροχειρουργική άκρας χειρός και είναι υποψήφιος Διδάκτωρας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Διατηρεί ορθοπαιδικά ιατρεία στο Περιστέρι (Τζων Κέννεντυ και Πιερίας 57), στον Άγιο Στέφανο (Ελληνικού Στρατού 2) και στους Αμπελόκηπους.